Winefamly

Winefamly er udfaldet af en stor kærlighed til vin og gastronomi, og en fantastisk idé om, at ville give os danskere den bedste vin i glasset. Winefamly blev til på en drøm fra Thomas Hermann (kokken) og Thomas Pedersen (Direktør i Winefamly) om, at skabe et uhøjtideligt univers til alle der elsker, og holder af vin. Ønsket er ligeså, at Winefamly er et fællesskab hvor man deler erfaringer og vinanmeldelser med hinanden.

Vin skal tages seriøst uanset maden den måske skal serveres til. Så uanset om vi taler vin til pizza, vin til ost, vin til pasta eller lignende skal vinen være let tilgængelig og nem at finde.

Hos Winefamly finder du gode hverdagsvine til lave priser. Udvalget spænder vidt og bredt, og du finder derfor også eksklusive vine og spiritus, når der skal fejres mere - end at det (igen) er blevet tirsdag.

Winefamly vinabonnement fås til få penge. Det er gratis og være medlem. Man kan dog opnå større rabat ved og opgradere sit Winefamly medlemskab og betale et mindre beløb per måned, og dermed få adgang til yderligere fordele. Herunder ekstra kontantrabat på vin, samt køb af spiritus og specialiteter. På den måde sikrer Winefamly sig, at de både er for dem der drikker lidt vin, dem som drikker mere vin - og dem som virkelig elsker vin. Du kan nemt op- og nedgradere dit medlemskab hos Winefamly alt efter behov.

Information om Winefamly

Navn
Winefamly
Trustpilot bedømmelse
4.1 ud af 5 stjerner (358)
Butikkens hjemmeside
Adresse
Nybovej 34, 7500 Holstebro
Telefon
Fragt
Fri fragt fra 1 kr.

Alle produkter fra Winefamly

Alle mærker hos Winefamly