Den nemmeste måde og købe den bedste vin

(Til vanvittigt lave priser)

📞
Indtast et gyldigt mobilnummer
Vil du hellere modtage tilbud på email? Tilmeld med e-mail
Få hurtigere adgang til tilbud fra mobilen. Tilmeld med mobilnummer

Det er gratis og være med

Opsæt gratis på 5 sekunder, og få de mest vanvittige tilbud tilsendt i indbakken eller på sms!

Er du klar? 5 sekunder, og du vil fremover få præsenteret de mest vanvittige priser på flasker, der kan leveres direkte til din dør.

Seneste tilbud fra Vinico

-23%

Vieille Barrique Coteaux Bourgignon 2015

100 kr.
129 kr.
Udsolgt
Du kender jo regionen Bourgogne: et fransk område kendte for deres kvalitetsrige vine. Prisen på de fleste bourgognevine er dog så høje, at det kun er ved særlige anledninger man kan tillade sig at åbne en flaske. Her er Domaine Dubost gået mod strømmen og lavet en klassevin til en pris alle kan være med til.

2018 årgangen i Bourgogne er gået i historiebøgerne grundet en utroligt våd vinter og en sommer med hedebølge. Ikke den bedste kombination for druerne skulle man tro. Men for de gamle vinstokke, gav det en helt exceptionel kvalitet, da de kunne absorbere vandet fra grundvandsdepoterne, og samtidig blive modnet af varmen. Nogen sammenligner kvaliteten med den legendariske 1947 vintage, som betegnes som ideel.

Coteaux Bourgignon er en forholdsvis ny appellation, der tillader vinbønderne at blande flere forskellige druer, og der er således ikke det samme strikte regelsæt, som man ellers kender fra området. Denne er lavet på et blend mellem Pinot Noir og Gamay; noget som skaber en helt unik smag af det traditionelle og moderne kombineret.

Vinen er i næsen afbalanceret og mild med noter af vanilje og anis. I munden er der en eksplosion af røde frugter og et lavt niveau af syre, der gør den meget behagelig at drikke. Aflslutningsvis har den en lækker næsten marmelade-agtig finish, balanceret af gode, fyldige tanniner.
-40%

Vibracions Garnatxa Blanca 2016

42 kr.
70 kr.
Udsolgt
Her får du en fin vin til de mange solrige aftener i haven eller på terrassen. Producenten her er kendt for at lave god Cava, men hvidvin har de med denne lækre vin også bevist at de kan lave. Traditionelt set tænker man også mere på Cava, end på hvidvin når man siger Spanien. Dog er de forskellige spanske vinproducenter ved at komme godt efter det, og producerer i højere grad også mere kvalitetsrig og lækker hvidvin.

Vinen her har nogle tropiske smagsnoter, og er letdrikkelig. Det gør den samtidig ideel til en eftermiddag på terrassen, i selskab af gode venner eller familie. Derudover er den meget prisstærk, og er således fordelagtig for dig der lige vil have lidt velsmagende vin til billige penge!

Vinen er lavet på Grenache blanc-druerne. Grenache blanc (også kendt som garnatxa blanca i Catalonien) er en række hvide vindruer, der er relateret til den røde drue Grenache. Det findes mest i Rhône vinblandinger og i det nordøstlige Spanien. Dens vine er kendetegnet ved høj alkohol og lav syreindhold med citrus- og eller urteagtige noter.
-6%

Emilio Moro Malleolus 2017

282 kr.
300 kr.
Udsolgt
Bodegas Emilio Moros historie går tilbage tre generationer. Bedstefar blev født i 1891 og Emilio Moro i 1932, begge blev født i vinavlernes omgivelser omgivet af vinmarker og voksede op med druer og lækker vin i deres landsby Pesquera de Duero i provinsen Valladolid.

For at få en god vin er det nødvendigt at opretholde en god balance mellem alkohol, surhed og struktur. På samme måde, er det ligeledes det samme at have en stor vingård, mener de to. De mener at det er nødvendigt at etablere en afbalanceret trekant dannet af tre grundlæggende søjler: Tradition, Innovation & Socialt Ansvar.

Malleolus er faktisk det latinske ord for "majuelo" og hvis man oversætter det fra spansk, så får man "lille vinmark". Vinen her er 100% baseret på Tempranillo-druen og druerne til vinen her kommer ikke kun fra én mark, men fra nogle af bodegaens bedste marker i hele området.

Denne flotte sag er en vin som bare sprudler af krydrede noter, hvor blandt andet ristet kaffe og solmodne kirsebær også indgår. Med denne vin får du en meget intens, kraftig og forrygende oplevelse. Prøv den før din nabo! ;-)

Jeg vil anbefale dig at servere denne vin ved en temperatur på mellem 14-18°C. Dekanter den gerne i en time inden serveringen, så opnår du helt klart den bedste smagsoplevelse!
-29%

Iceberg Alley Riesling Chardonnay 2017

50 kr.
70 kr.
Udsolgt
Her har vi en super spændende flaske hvidvin som er et blend af Riesling og Chardonnay. Vi taler om to store druesorter, den tyske Riesling er typisk en sød vin med svag syre. På den anden side har vi den klassiske Chardonnay som typisk er høj på syre. Ved at blande de to druer får vi en forfriskende hvidvin med sjove noter af hyldeblomst, citrus og sødme. I det hele taget et meget friskts blend!

Vinen kommer fra det sydlige Tyskland, hvor der i de sidste mange år er blevet produceret hvidvin i store mængder. Den tyske hvidvin har nogle helt specielle træk, hvilket skyldes det koldere klima. Vinstokkene nyder godt af de mange solskinstimer, men det som gør den helt speciel er de kolde nætter. Flere og flere producenter oplever at temperaturen er steget i løbet af de sidste 5-10 år, der har medvirket til et forøget sukkerindhold i druerne, hvormed der produceres hvidvin med en højere alkoholprocent.

Med sit spændende blend af Riesling og Chardonnay, har Iceberg Alley mange af de samme egenskaber, men her får du blot det bedste af begge verdener. I næsen har en masser flora med et strejf af sødme. I munden har den en sprødhed som vi kender fra den franske Chardonnay, med noter af finger-lime og hyldeblomst. 100% en vin man skal prøve hvis man er nysgerrig på noget nyt! Hov, et ekstra + er også flasken! Den er gennemsigtig og man kan se på indersiden af flasken at det forestiller et maleri.

Errazuriz Shiraz 2017

84 kr.
Udsolgt
Shiraz er en af de mest populære druesorter, og du kender den helt sikkert fra Australien, New Zealand og måske endda Sydafrika. Men rundt omkring i verden bliver der produceret nogle helt fantastiske varianter, og her har Errazuriz - en af Chile's bedste vinproducenter- lavet deres bud på Shiraz'en.

Druerne til 2017-årgangen Estate Shiraz er udvalgt fra Errazuriz' vingårde i Acongua Dalen i Chile. Det mediteranske klima i området er med moderat-varme sommerdage og aftener med friske, kølige briser.

Errazuriz gårdene har en historie, der går tilbage til 1870, hvor grundlæggeren Don Maximiano Errázuriz, købte noget land i Acongua Dalen. I dag, mange generationer senere, er de nu 13 vingårde stadig i familien og bliver ledet af en Eduardo Chadwick Claro, som ikke bare driver virksomheden, men er blevet en af Chile's vinindustris mest velkedendte ansigter udaftil. Robert Parker vurderede tilmed i 2017 huset til at være det bedste vinhus i hele Chile.

2017 var et år præget af en mild og tør vinter, efterfulgt af en megt solrig og varm sommer, hvilket endte med en tidlig høst. Som resultat deraf fik vi en årgang med meget softisifikeret vin, med en flot balanceret frugtkoncentration, struktur og dybde, hovedsageligt på grund af sæsonens meget lave udbytte. Kort sagt: 2017 var et rigtig, rigtig godt år for Errazuriz' vine.

Druerne blev høstet i midt april og transporteret til vineriet, hvorefter vinificeringen kunne begynde. To tredjedel af vinen blev ældet i 7 måneder på egefade, hvilket var med til at 'runde' smagen, og give en diskret sødme.

Vinen har en flot, lilla-rød farve med indbydende aromaer af friske røde frugter og søde krydderier, komplementeret af en kulisse af florale noter. Smagen er frisk og livlig med tanniner, der giver struktur til en ellers ung vin, og ender med en lang og behagelig eftersmag.
-25%

Jamies Italian Rosso 2017

60 kr.
80 kr.
Udsolgt
Er du fan af Jamie Olivers kulinariske kunst, og elsker du alt, hvad der rører sig inden for det italienske cuisine – både hvad angår mad og drikkevarer? I så fald må du ikke gå glip af denne fabelagtige rødvin fra Jamie’s Italien.

Vi har at gøre med en klassisk, italiensk rødvin baseret på en velafstemt drue-blend af henholdsvis Nerello Mascalese, Sangiovese og den karakteristiske drue Nero D'Avola, der er blandt de dominerende for dyrkningsområdet i Sicilien. Netop Sicilien er sammen med regionen Puglia blandt de største områder for vinproduktion i Italien. Her dyrkes druerne under perfekte klimaforhold – ikke mindst grundet det tørre og varme klima, hvilket tydeligt kommer til udtryk i vinene, der bærer præg af at være fyldige, rige og ekstremt frugtige.

Og det er lige netop, hvad du får med denne Jamies Italien Rosso 2017. Her vil du ved skænkning af vinen straks kunne opleve en flot bouquet af intense frugtnoter, der blandt andet inkluderer sødmefulde jordbær, kirsebær og modne blommer. Dette komplementeres af underliggende noter af træ, røg og brændt kaffe. En aromatisk kombination, der flot harmonerer med den dybe, rubinrøde farve i glasset. Dog er det lidt sjovt - da det er et italiensk rosso blend, som er flasket i Australien. Derfor vil du også se der står Wine of Australia på etiketten.

Smagsmæssigt vil din tunge og gane blive forkælet af fløjlsbløde tanniner, der forlænger smagsoplevelsen af frugt og medvirker til at balancere syren i vinen på spidsen af tungen. En ægte italiener af en rødvin, der kan højne fornøjelsen af en hver lækker pastaret eller autentisk pizza.
-25%

Ariabal Verdejo 2019

68 kr.
90 kr.
Udsolgt
Ariabal Verdejo 2019 er den nyeste årgang produceret, og giver derfor den mest friske og bedste smagsoplevelse, når det kommer til Verdejo-druen. Oprindeligt stammer Verdejo fra Nordafrika, men har adopteret det spanske navn efter ”verde”, der betyder grøn på spansk.

Vinen har en meget klar, strågul farve med grønne nuancer, heraf navnet. I næsen er den intens aromatisk og meget frugtig. Friske tropiske frugter som ananas og passionsfrugt er mest dominerende, såvel som lette noter af busk, en typisk karakteristik for Verdejo-varianten.

I munden er den rund og velbalanceret, med en friskhed og naturlig syre, der er perfekt integreret og efterlader en behagelig sensation i munden med en god krop og struktur. Eftersmagen er lang og vedholden, men meget blød, hvilket kun giver en lyst til næste glas.

Vingården er forholdsvis ny, og har derfor ikke et stort brand endnu, men det er typisk her man finder de skjulte perler, hvor man får en hamrende god værdi for pengene. Gården ligger 800m over havets overflade, hvilket er en smule højere end mange af de omkringliggende gårde. Højden betyder at der er store temperatursvingninger mellem dag og nat, hvilket i sidste ende er hvad giver vinen sin karakteristiske syre.
-18%

McWilliams Cool Climate Shiraz 2015

73 kr.
89 kr.
Udsolgt
Her får du en dejlig, smagfuld og prisstærk rødvin, lavet på Australiens mest populære druesort, nemlig Shiraz-druen.

Druen dyrkes overalt i verden, men det unikke ved Australien er dets varme og hede somre og kølige vintre, der bidrager med en kompleksitet og struktur til vinene, der er meget populær i hele verden.

Vinen her, med en alkoholprocent på 14%, er dyrket i det sydøstlige Australien i staten New South Wales, og som du kan læse på dens navn blevet dyrket under mere kølige klimaforhold. Den har nogle varierede smagsnoter, hvor du bl.a. vil kunne smage frugtige noter af mørke frugter som brombær, sorte blommer og sorte morbær, såvel som røde frugter som hindbær og kirsebær. Dertil vil der også kunne smages et strejf af vanilje og eg, der er typisk for vine der er opbevaret i eg tønder.

En kompleks, men smagfuld vin. Evt. lad den lige stå lidt i glasset og ilte inden du drikker den, da det vil lade den frugtige aroma udvikle sig og træde mere i kraft.
-29%

Peter Bott Pinot Gris N.V.

50 kr.
70 kr.
Udsolgt
Denne hvidvins-basker fra Peter Bott, som til daglig holder til i Rheinhessen i Tyskland, er en dejlig, relativt kraftig hvidvin med den skønneste smag af nektaren og eksotiske frugter.

Denne vin er kendetegnet ved dens tynde krop, korte finish og ikke mindst dens fine balance mellem tørhed og syre.

Peter Bott og især Tyskland er kendt for deres helt fantastiske hvidvine. Denne vin er produceret i den største region af kvalitetsvine fra Tyskland, nemlig Rheinhessen, som ligger i Vest Tyskland langs Rhinen.

Pinot Gris eller Pinot Grigio er en meget udbredt og stadig mere populær druesort. Druen er en mutation af Pinot Noir – som er en rød drue – og stammer fra Bourgogne. Der er tale om en hvidvinsdrue, selv om skindet ved høsten har en grålig-lyserød farve – deraf navnet.

Jeg anbefaler at denne flaske serveres ved en temperatur omkring 4-6°C. Hvis du skal nyde denne frugtige og lette vin på terassen, så gør endelig brug af en vinkøler.
-25%

Quinta Sardonia Sardon 2016

120 kr.
160 kr.
Udsolgt
Er du fan af god og kraftig rødvin der bare sparker godt igennem? Så er du havnet det helt rigtige Det er her tale om en stor vin som primært er lavet på Tempranillo - oveni det, så får du virkelig værdi for pengene her!

Sardon er den seneste i rækken af skønne vine fra Quinta Sardonia egendommen fra Castilla Y Leon regionen i Spanien. I Sardon er der tale om en helt ny vin fra huset, produceret for allerførste gang i 2014. Denne vin er siden blevet godt modtaget af diverse vinanmeldere og blandt andet flot belønnet Robert Parker med hele 90 point.

Quinta Sardónia blev grundlagt af en gruppe vinentusiaster i Sardón de Duero og Villabáñez tilbage i 1998. Området ligger lige udenfor Ribera del Duero, og var vinmæssigt en overset perle, som gemte på store muligheder for at lave topvin. Peter Sisseck så det også og var med fra starten. Ikke overraskende kom Quinta Sardonias vine stormende ind på den internationale vin-scene allerede fra første årgang, hvor stokkene tilmed kun var et par år gamle!

Du får her en vin med utrolig meget saft, kraft og god struktur. Det er en frugtig én af slagsen med dejlige noter af friske frugter og bær. I selve eftersmagen fornemmer du solide noter af fad.

Vinen her er lavet på druerne Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Garnacha og Malbec. Derudover kommer druerne fra modne vinstokke med en alder på over 35 år - nogle af dem helt op til 100 år gamle!
-45%

Cantina del Coppiere Pinot Grigio

43 kr.
78 kr.
Udsolgt
Her har vi en lækker italiensk hvidvin fra det populære område Delle Venezie i det nordøstlige Italien. Det er især Pinot Grigio-druerne der dyrkes i det nordlige Italien, som til forveksling er navngivet Pinot Gris i Frankrig og Grauer Burgunder i Tyskland.

Dog på trods af både Pinot Gris, Grauer Burgunder og Pinot Grigio egentlig er den samme drue, så smager de stadig forskelligt, afhængigt af hvor de er dyrket. De italienske Pinot Grigio-vine, er kendte for at være friske og tørre, have godt med syre, en let krop og eksotiske noter i smagen. Det er med andre ord en perfekt sommervin, som bør nydes i selskab med familie og venner.

Hvor en fransk Pinot Gris er bedst at lagre og modne lidt, så er Pinot Grigioen faktisk bedst at drikke forholdsvis ung, gerne 1-2 år efter høståret. Da vi her har med en årgang 2018 at gøre, er den altså helt perfekt til dig der vil have allermest ud af smagen!

Denne Pinot Grigio byder på frugtige noter af æble og pære der styrkes af eksotiske noter af citrus og lime. Ikke for kompliceret en vin, men ikke desto mindre stadig meget lækker.
-46%

La Vieille Barrique Coteaux Bourgignon 2018

70 kr.
129 kr.
Udsolgt
Du kender jo regionen Bourgogne: et fransk område kendte for deres kvalitetsrige vine. Prisen på de fleste bourgognevine er dog så høje, at det kun er ved særlige anledninger man kan tillade sig at åbne en flaske. Her er Domaine Dubost gået mod strømmen og lavet en klassevin til en pris alle kan være med til.

2018 årgangen i Bourgogne er gået i historiebøgerne grundet en utroligt våd vinter og en sommer med hedebølge. Ikke den bedste kombination for druerne skulle man tro. Men for de gamle vinstokke, gav det en helt exceptionel kvalitet, da de kunne absorbere vandet fra grundvandsdepoterne, og samtidig blive modnet af varmen. Nogen sammenligner kvaliteten med den legendariske 1947 vintage, som betegnes som ideel.

Coteaux Bourgignon er en forholdsvis ny appellation, der tillader vinbønderne at blande flere forskellige druer, og der er således ikke det samme strikte regelsæt, som man ellers kender fra området. Denne er lavet på et blend mellem Pinot Noir og Gamay; noget som skaber en helt unik smag af det traditionelle og moderne kombineret.

Vinen er i næsen afbalanceret og mild med noter af vanilje og anis. I munden er der en eksplosion af røde frugter og et lavt niveau af syre, der gør den meget behagelig at drikke. Aflslutningsvis har den en lækker næsten marmelade-agtig finish, balanceret af gode, fyldige tanniner.
-18%

Errazuriz Estate Chardonnay 2017

65 kr.
79 kr.
Udsolgt
Druerne til Errazuriz's 2017 Chardonnay kommer fra husets vingårde i Casablanca Valley. Området har et koldt klima på den nordvestlige side af Chiles kyst, mindre end 30 km fra Stillehavet. Vindende fra havet og den tidlige morgen tåge gør stedet ideelt til at producere kold-klima-varianter som Chardonnayen.

2017 var et år med historisk store udsving i tempetraturen gennem vinteren, efterfulgt af milde og tørre måneder i august og september. Dette betød højere temperaturer og tør jord, og resulterede i et tidligt forår. Gennem sommermånederne, var der stadig varmt, men druerne modnede lige som de skulle, og der var i sidste ende ideelle forhold til at høste.

Druerne blev plukket ved lave temperaturer, om morgenen og aftenen, og blev derefter presset, så gæringsprocessen kunne starte. 20% af vinen kom på franske egefade, for at give vinen en unik komlpeksitet. Hele processen havde for mål at skabe den karakteristiske, friske aroma og smag der kendetegner Chardonnayen, men med Errazuriz's særlige præg.

Vinen har en flot strågul farve med et grønligt skær. I næsen udfolder sig en intens aroma af tropiske frugter som annanas og passionfrugt, blandet med lette noter af eg. I munden er den frisk og kompleks med en god struktur og balance, der giver dybde. Dens livlige syre gør vinen frisk og juicy, med en lang og vedvarende eftersmag.
-35%

Intrigo Primitivo Rosato 2019

65 kr.
100 kr.
Udsolgt
Hvis du er på jagt efter en smuk, frisk og let drikkelig rosévin til sommersæsonen, er denne Primitivo Rosato IGT Puglia det helt rette valg for dig. Der er tale om en velbalanceret og smagfuld rosévin baseret 100 % på druesorten Primitivo, der er den mest kendte og brugte rødvinsdrue i Apulien. Den gør sig dog også fantastisk til produktion af rosé, hvilket Primitivo Rosato IGT Puglia er et klokkeklart bevis på.

Vinen er produceret på den anerkendte vingård, Piantaferro, der ligger placeret i den italienske region Puglia midt på Salento halvøen. Området er præget af mange små vindrueavlere med få hektar vinmarker, hvor stokkene og druerne får ekstra opmærksomhed og kærlighed.

Dette kan både mærkes og ses på denne rosévin, der er et resultat af nøje udvalgte og sunde druer. Vinen har kun gennemgået ét døgns maceration (udblødning af mosten), hvilket giver en kort og let i kontakt med drueskindet – og dermed den smukke, intense roséfarve. Den lægges efterfølgende på ståltanke, hvor den raffineres og til sidst bliver dekantereet, filtreret og aftappet.

I glasset møder dine næsebor en flot bouquet med stærke florale og frugtige – herunder sødlige aromaer af blandt andet brombær og blåbær. Disse noter bliver komplementeret af et strejf af aromatiske urter, der giver en tydeligfornemmelse af vinens dyrkningsområde nær det salte hav.

Frugtnoterne går igen i selve smagsindtrykket, der præsenterer en smukt afbalanceret smagspalelette af søde bær og frisk syre, der samlet set skaber en let og elegant mundfuld. Vinen serveres ideelt set ved en temperatur på 12-14 °C.

Jeg har kun opkøbt ét parti af denne fænomenale rosévin, så det gælder om at slå til hurtigt, hvis du vil opleve den himmelske mundfuld. Og tro mig – dét vil du!
-34%

Arrowhead Block Sauvignon Blanc N.V.

50 kr.
75 kr.
Udsolgt
Denne Sauvignon Blanc Fra Arrowhead Block, produceret i det sydøstlige Australien, er en udsøgt vin, der får din hverdag til at blive lidt mere farverig og luksuriøs.

Med over 4 stjerner på Vivino kan du være forsikret om, at du her får en kvalitetsrig vin, der byder på lidt ud over det sædvanlige! Ikke på alverdens anmeldelser, men det tæller jo stadig!

Vinen indeholder 10,5% alkohol og gør sig således egnet til almindelige hverdagsaftener med en god bid mad samt familie og venner. Det er da også dette slogan som Arrowhead Block bygger på, nemlig at kunne sætte sig ned med sine venner og familie og tale om dagens opture og nedture, mens man nyder et godt glas.

Som det er kendetegnet ved Sauvignon Blanc, har denne vin en elegant og frisk smag samt lidt bitter syrlighed med et strejf af tropiske frugtnoter.

Vinen er forfriskende, nem at drikke og kan nydes til enhver lejlighed, og med dens fornuftige prisskilt er det bare om at slå til!
-30%

Di Zeno Red Wine

35 kr.
50 kr.
Udsolgt
Vi har tilladt os at sætte prisen helt i bund og losser denne fine rødvin af til kun 28,33 kr. flasken! Du får altså en kasse med 12 flasker rødvin til kun 340 kr! INKLUSIV FRI FRAGT! Det er altså et tilbud, som ALLE kan være med på!

Så hvis du altså enten er på budget, eller bare kunne tænke dig at være sikker på at have lidt rødvin stående i tilfælde af du skulle få brug for det, uden at sprænge bankkontoen vel og mærke, så er det altså nu du ska slå til! Det fås godt nok ikke meget billigere end det her!

Du kan i denne rødvin, der er produceret i Tyskland i Rheinland-Pfalz området, forvente aromaer af mørke og røde frugter, som ribs, der er klassisk for rødvin. Dette balancerer sig også med smagsnoterne, hvor de mørke og røde frugter stadig kan anes, som kombineres med en syrelighed som også er tilstede i eftersmagen. Det er en fin vin prisen, som man skal huske er rigtig, rigtig lav og derfor er rigtig fornuftig til at fungere som eksempelvis bordvin.
-34%

Chaffey Bros Not Your Grandma's Riesling 2017

100 kr.
150 kr.
Udsolgt
Frisk og blomsteragtig sommervin, hvor der er rigelig citrus- og orkidéfrugter med en perfekt afbalanceret syreindhold for linje og længde. Den fungerer perfekt med eller uden mad.

Født og opvokset i Barossa, startede Daniel ved Penfolds kælderdør og til sidst stiftede han selv et vinkonsulentfirma. Chaffey Bros. blev født fra Daniels drøm om at genoplive navnet og innovationen til hans tippoldefar og hans bror - de originale Chaffey-brødre - som grundlagde Mildura i 1887. Sammen med sin svoger Theo Engela danner de nu ny iteration af Chaffey Bros. De elsker at fortælle historier, og hver af deres vinetiketter afslører detaljer om vingården, variation, region eller historie.

En enkelt Springton-vingård plukket på to separate datoer for at fange både naturlig surhed, friskhed og intensitet af smag. De to pakker blev derefter koldfermenteret i en rustfri ståltank for at bevare frugtbarhed og derefter tappes på flasker med kun en minimal tilsætning af svovldioxid.

Blomster-, citron-, lime- og lycheearoma efterfølges af intens æble-, lime- og appelsinblomst på ganen. Vinen har en meget lang gane med den bløde, forfriskende syreindhold, der balancerer frugtens intensitet og giver rygraden for at muliggøre cellering på mellemlang og lang sigt, hvis det ønskes.

Lav en virkelig god handel ved at købe et par kasser af denne lækre Riesling i dag!
-34%

Just a Smidge Rosé

40 kr.
60 kr.
Udsolgt
Er du til festival, fest i haven eller en tur på stranden med vennerne? Så er du havnet det rigtige sted. Her får du en sjov flaske der overrasker på smagen med en let, frugtig og halvtør smag - lige til at tylle ned i litervis og med en alkoholprocent på 11.5%!

Vi har været så heldig at få denne til en kanon god pris, da sommerens festivaller desværre blev aflyst. Men derfor skal i ikke snydes for god festival-vin!

Vores tyske naboer er specialister i denne slags bordvin. Denne vin er også produceret i Tyskland - nærmere bestemt langs Rhinen i det vestlige Tyskland, som er den største og mest kvalitetbevidste region ud af de 13 i Tyskland. Hvem vil ikke have god og billig vin som kan tylles?

Denne lille sag har en lys lakserosa farve med en frisk og frugtig næse af røde bær såsom hindbær og halmbær. På ganen er den sommeragtig og dejlig forfriskende, elegant og en anelse saftig - men ikke så det bliver kvalmende! Den perfekte fest- og bordvin fuldendes ved gode aromaer af blomster, jordbær, vandmelon og et lille strejf af mynte.

Jeg anbefaler at denne flaske serveres ved en temperatur på omkring 9-11°C.
-35%

Bodegas Ego Acuma 2018

85 kr.
129 kr.
Køb nu
Er du på jagt efter en cremet, intens og sødmefuld rødvin som passer perfekt til grillmad? Så læs med her. Vi har været så heldige at få fat i denne brølende flaske fra Bodegas Ego i Jumilla, Spanien!

Vinen her har vundet et hav af guldmedaljer. Den har vundet guld ved International Wine Awards 2018, Gilbert & Gaillard 2018 og Catavinum World Wine & Spirits Competition 2019. Til sidst men ikke mindst har den fået 91 points ved af den gode James Suckling!

I en af Sydøstspaniens mest solrige områder ligger den populære vingård, Bodegas Ego. Her mestrer de at producerer kraftige og friske rødvine - takket være de kølige havbriser som finder sted. Med kun 25 hektar marker (dog rigtig godt beliggende) producerer de altså noget virkelig godt rødvin, hvor du massere af værdi for pengene!

Vinen her er produceret på druerne Petit Verdot, Monastrell og Syrah. De her druer passer godt til lige netop Jumilla, da de kun bliver bedre af solens varme stråler. Resultatet munder ud i en intens, saftig og kraftig rødvin med en dejlig duft af noter såsom solbær og jordbær med et fint strejf af chokolade og vanilje. Selve smagen fremstår halvtør med massere af saft, kraft og modenhed - nærmest cremet. Det her er virkelig kvalitet fra øverste skuffe!

Jeg vil anbefale dig at servere denne vilde rødvin ved en temperatur på 14-16°C. Smid den eventuelt på dekant en time inden servering, så bliver vinen iltet og du opnår den fulde smagsoplevelse.

Det her er et restopkøb som vi desværre kun har et begrænset antal af, det handler derfor om at slå til imens du kan!
-39%

Château Bentejac Bordeaux 2018

58 kr.
95 kr.
Udsolgt
Rødvin direkte fra Bordeaux i det sydvestlige Frankrig. En nydelsesvin uden lige, som man kun kan blive begejstret af at drikke. Vinen her er for dig der godt kan lide vin til den tørre side med massere af saft og kraft. Prøv den i dag - det vil du helt sikkert ikke fortryde.

Vinen som er lavet på druerne Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Merlot, er fra Bordeaux og produceret af Union de Producteurs de Lugon, som er en kooperativt union af i alt 140 vinproducenter.

Rødvine fra Bordeaux (Frankrigs største vinområde) har en tendens til at være lavere i alkoholprocenten og have en lidt lettere krop. Her er denne dog en undtagelse, da det er en mere kraftig vin med en alkoholprocent på 13.5%. Klimaet bærer præg af at området ligger forholdvis tæt på kysten hvilket giver et mildt vejr hvor en sæson aldrig er tør.

Vinens farve er en dyb, tæt og rød-agtig granatfarve. Den har en meget udtryksfuld næse, der kombinerer sorte kirsebær, solbær, hindbær og krydderier. Munden er spækket med masserer af frisk frugt som giver lidt sødme til vinen. Til sidst oplever du en elegant finish med dejlige undertoner af både mandel og viol.

Jeg vil anbefale dig at servere denne vin ved en temperatur på 12-18˚C - så opnår du den bedst mulige smagsoplevelse.

Så er du på jagt efter en forholdsvis enkel Bordeaux rødvin, hvor du virkelig får kvalitet for pengene, så skal du prøve at bestille den her vin - det kommer du ikke til at fortryde.
-47%

La Masserietta Primitivo De Manduria 2018

75 kr.
140 kr.
Udsolgt
Fantastisk aroma - stærk tobak, læder, en slags natskygge, nogle bær og en fantastisk sødme i baggrunden. Meget anderledes på paletten - glat og struktureret, afbalanceret, forfriskende. Jeg har søgt længe efter priser på den, og kan ikke finde så mange. Har kun én anden udbyder der har den på til 99kr flasken, så jeg synes vi slår prisen pænt!

Druesorten er 100% Primitivo. Manduria er det bedste område for primitivodruen og derfra kommer de allerbedste primitivo vine. Vinene kommer i en flot sort trækasse der giver vinen et rimelig vildt look.

Her får du Primitivo di Manduria for alle pengene - der er simpelthen tale om en fantastisk vin, hvor jeg har købt kæmpestort ind fra producenten og kan derfor tilbyde denne herlige vin til vores kunder til en rigtig god pris. Vinen er lavet i en super kvalitet. Det er tydeligt at se at de bruger en ordentlig prop og en kæmpe flaske så alle kan se at dette er en god vin!

Med sin afrundede og fulde smag og med en alkoholprocent på 14,5%, som ikke er dominerende, er det nemlig en vin, som passer rigtig godt til de flestes smag. At vinen så samtidig kan bruges til langt de fleste danske retter, eller blot nydes alene eller sammen med dine gæster er jo kun et plus.

Vinmarker er placeret i Puglia i Syditalien i regionen Manduria. Dette område er det meget varmt, med meget lidt regn og god variation i temperaturen mellem nat og dag. Det giver optimale vækstforhold for druerne .Druesorten er 100% Primitivo. Manduria er det klassiske område for primitivodruen og herfra kommer de allerbedste kvaliteter.

Druerne er håndhøstet. Derefter sker fermentering ved en kontrolleret temperatur i rustfri ståltanke, hvorefter vinen opbevares i 6 måneder i vintønder inden tapning på flaske og frigivelse til salg.

Jeg vil virkelig anbefale denne super lækre rødvin!
-37%

Mas Fi Cava Brut

50 kr.
79 kr.
Udsolgt
Er du på jagt efter noget rigtig godt Cava? Så er du i hvert fald havnet på den rigtige side. Her kan du nemlig læse mere om en lille spansk sag, som kan blive din for kun 50 kr. - det kalder vi for et knaldhamrende godt tilbud!

Producenten bag hedder Cava Masachs og de er beliggende mellem middelhavet i syd og Montserrat bjergene i nordvest omtrent 40 kilometer fra Barcelona. Her har Cavas Masachs deres virksomhed med ejendom, kælder og 42 hektar kvalitets vinmarker.

Cavaen her har en pæn strågul farve med grønne toner. Den har en dejlig frisk og tør smag med nogle fine og ikke alt for anmasende bobler. I næsen møder du aromaer af blomster, citrus og masser af modne frugter. Boblerne er meget livlige og byder samtidig på elegance og balance. Fornøjelsen sluttes af med lyse frugter i sin reneste forstand.

Køb et par flasker eller en hel kasse - tro mig - det vil du virkelig ikke fortryde!

Jeg vil anbefale dig at servere denne Cava ved en temperatur på 6-8°C. Det er vigtigt at den serveres forholdvis kold men ikke frysende. Så jeg vil anbefale dig at servere den ved ovenstående temperatur, så opnår du nemlig den fulde smagsoplevelse.
-53%

SalvaTerra Falia Rosso 2018

45 kr.
95 kr.
Udsolgt
Går du og kigger efter en lækker rødvin som du kan bruge som hverdagsvin? Så behøver du ikke lede længere, for vi har nemlig løsningen lige her!

Vinen her produceret af Villa SalvaTerra som er fra 1500-tallet. Her avler de kvalitetsvin på en bæredygtig måde og de sætter altid naturen i fokus under deres vinproduktion. Selve slottet ligger i ca. 500 meter højde og der er en spektakulær panoramaudsigt over dalen (og Verona). Vinstokkene står smuk på terrasser rundt om slottet.

En lille sjov historie om ordet "falia" som står på flaskens etiket er, at det på italiensk faktisk betyder "gnister". Det er også derfor der er fem takker i stjernen på etiketten - hvert "hak/stjerne" symboliserer nemlig en drue: Corvina, Rondinella, Teroldigo, Cabernet Sauvignon og Merlot - fem druer der alle er at finde i denne vin.

For at få alle de forskellige personligheder frem fra de forskellige druer, høstes og vinificeres hver enkelt drue for sig selv. Derefter blandes det hele og Falia Rosso lagrer så på rustfrie ståltanke inden de skal sælges.

Vinen her har en flot og dyb rubinrød farve. I næsen fornemmer du masser af duft af rødefrugter, bær og krydderier. I munden er smagen meget harmonisk med bær, kirsebær og krydderier. Afslutningen på vinen er lang og blød. Alt i alt en ret habil hverdagsvin!

Jeg vil anbefale dig at servere denne rødvin ved en temperatur på ca. 15°C. Sæt den i køleskabet og tag den ud og åben den først 15 minutter inden servering.
-50%

Château La Croix Ferrand Pomerol 2013

150 kr.
300 kr.
Udsolgt
Er du på jagt efter elegant, raffineret og knaldhamrende god rødvin? Så læs med her, for det er lige netop hvad du får med denne flaske.

Det er Château La Croix Ferrandat som står bag denne store vin. De holder til i det sydlige Pomerol hvor de faktisk er naboer med det uhyre populære og topanmeldte Chateau Plince. I det her område laver de altså knaldhamrende god vin.

Den er produceret på druerne Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Malbec og Petit Verdot fra 30 år gamle vinstokke som ligger i det sydlige Pomerol. Vinen er gæret 18 måneder i rustfrie ståltanke og derefter modnet i 3 måneder på franske barriquefade, hvoraf 33% af dem er nye.

Vinen her har en dyb granatrød farve. I næsen fornemmer du en dejlig duft af blommer, solbær, cedertræ, læder og tørret viol. I munden får du en silkeblød og elegant smag af kakao og fadnoter som sammen med de smidige tanniner skaber en flot finish.

Jeg vil anbefale dig at servere denne vin ved en temperatur på mellem 15-18°C. Smid den gerne på dekant 1 time inden servering - så opnår du en endnu bedre smag. Den kan drikkes nu, ellers gemmes i +10 år fra høståret.
-63%

SalvaTerra Falia Bianco 2018

45 kr.
120 kr.
Udsolgt
Italiensk hvidvin af høj kvalitet og til en uhyre god pris. Mangler du en god hvidvin til sommerens sidste solstråler, så læs med her!

Vinen her produceret af Villa SalvaTerra som er fra 1500-tallet. Her avler de kvalitetsvin på en bæredygtig måde og de sætter altid naturen i fokus under deres vinproduktion. Selve slottet ligger i ca. 500 meter højde og der er en spektakulær panoramaudsigt over dalen (og Verona). Vinstokkene står smuk på terrasser rundt om slottet.

Vinen her lys og gul farve. I munden dufter du meget friske aromaer af fersken, æble, pære, citrus, litchi og passionsfrugt. I munden smager du lækre stikkelsbær og hyldeblomster. Skal dog siges at det er en lidt tør vin, som dog har en god krop og frisk eftersmag - lige som det skal være!

Jeg vil anbefale dig at servere denne lækre italiener ved en temperatur på mellem 10-12°C. Temperaturen her kan nåes ved at opbevare hvidvinen i køleskabet og tage den ud 15 minutter før servering - så fåes det ikke bedre!

Jeg vil helt klart anbefale dig at købe et par flasker eller en hel kasse af denne - det kommer du i hvertfald ikke til at fortryde.
-31%

Gracioso Sprizz

48 kr.
69 kr.
Køb nu
Du kender den sikkert fra både skiferie og varme sommer aftener på terassen. Her får du en drikkeklar og mixet alternativ til den velkendte Apérol Spritz.

Sidste gang vi havde en Apérol Spitz lignende flaske på shoppen, gik den udsolgt på bare få timer. I håb om at den danske sommer og sol vender retur, har vi bestilt et læs hjem af denne her - en forfriskende og færdigblandet Sprizz fra Tyske Gracioso!

Vinen her har lækre noter af søde, mellemstore og sure klementiner, appelsin, fersken og urter. Den er frisk med en let bitterhed - den er mindre bitter end den klassiske Spritz. Så har du endnu ikke prøvet en blanding som denne eller synes du at den er for bitter, så prøv denne!

Jeg anbefaler at denne flaske serveres ved en afkølet temperatur omkring 6-10°C. Vil du gerne imponere dine gæster, så smid isteringer og lidt frisk appelsinskræl i glasset.
-60%

Central Monte Merlot Rosé 2018

40 kr.
100 kr.
Køb nu
Aromatik og sensualitet er nøgleordene i denne friske sommersag fra Central Monte. Det er en let-drikkelig rosévin som er perfekt til terrassen, haven eller poolen - hvad skal man mere bede om?

Vinen er produceret af Central Monte som holder til i Valle Central som ligger i den centrale del af Chile (på linje med Argentinas bedste vinområde, Mendoza). Fra lige netop dette område i Chile er alle vinene pålidelige uanset årgangen - det kan vi godt lide.

Vinen her har en pink lakse-agtig farve. I næsen bærer den præg af blomsteragtige noter blandet med kirsebær, hindbær og jordbær. I munden er den frisk og livlig med en balanceret syre. Vinen er meget lige til og appelerer til de fleste.

Jeg vil anbefale dig at servere denne vin ved en temperatur på mellem 10-12°C - så opnår du klart den bedste smagsoplevelse. Skal du nyde den ude i den danske sommersol, så gør eventuelt brug af en vinkøler, så vinen ikke mister temperatur.
-28%

Emilio Moro Ribera del Duero 2017

160 kr.
220 kr.
Udsolgt
Bodegas Emilio Moros historie går tilbage tre generationer. Bedstefar blev født i 1891 og Emilio Moro i 1932, begge blev født i vinavlernes omgivelser omgivet af vinmarker og voksede op med druer og lækker vin i deres landsby Pesquera de Duero i provinsen Valladolid.

For at få en god vin er det nødvendigt at opretholde en god balance mellem alkohol, surhed og struktur. På samme måde, er det ligeledes det samme at have en stor vingård, mener de to. De mener at det er nødvendigt at etablere en afbalanceret trekant dannet af tre grundlæggende søjler: Tradition, Innovation & Socialt Ansvar.

Det vigtigste aktiv i deres vingård er deres vinmarker, podet med Tempranillo's reneste klon, også kaldet Tinto Fino. Denne variant producerer små druer og løse klaser, der er nødvendige for at producere robuste vine.

Netop denne lækre sag stammer fra et udvalg af vinmarker som har aldre fra 15 og 25 år. Den er lavet på fad af 50% fransk og 50% amerikansk egetræ i 12 måneder før aftapning. Tempranillo klonerne er gamle og rene, som nævnt før kender i det som Tinto Fino.

Den har en voldsom intensitet på ganen, med et lag af koncentreret brombær, ristede urter, røg og vanille. Fyldig og lang længde giver de bemærkelsesværdigt integrerede og modne tanniner en fast struktur.

Jeg vil anbefale dig at servere denne rødvin ved en temperatur på mellem 12-16°C. Nyd den nu hvis du kan lide moderne fortolkninger af Tempranillo, eller lad den ligge over de følgende 6-8 år for at blødgøre frugt og krydderier.
-40%

McWilliams Markview Chardonnay N.V.

60 kr.
100 kr.
Udsolgt
McWilliams familienavn står for en lang historie af ekspertise i vinfremstilling, en tradition som strækker sig tilbage til de tidligste dage af den australske vinindustri. McWilliams Markview-serien tegner ud fra mere end 130 års vinfremstillingsoplevelse. Denne rige historie er udtryk for elegante og levende vine med god frugtsmag.

Vinen her har en lys stråfarve med gule antydninger. I næsen fornemmer du dejlige aromaer af moden stenfrugt, fersken, nektarin og ananas med antydninger af nødder og eg. I munden møder du en frisk smag af massere af frugt som dog er balanceret med en cremet konsistens samt en blød og kort afslutning.

Jeg vil anbefale dig at servere denne vin ved en temperatur på 10-12°C. Hvis du nyder den udenfor, så gør eventuelt brug af en vinkøler, så mister den ikke duft eller smag.
-34%

Chaffey Bros Not Your Grandma's Riesling 2017

100 kr.
150 kr.
Udsolgt
Til moderne spisning kræves der en pulserende rød blanding i "joven-stil". Not Your Grandma's RED er en fornuftig blanding af Grenache (42%), Tempranillo (31%), Shiraz (19%) og Mataro (8%) som er plukket tidligt for at bevare så meget friskhed som muligt fra de gamle vinstokke - der kommer en kodyl smagsdybde på!

I 2016 var der en tør og kold start på vækstsæsonen, men heldigvis ødelagde det ikke vinmarkerne i Eden Valley. December og begyndelsen af Januar var varm med noget regn. I alt leverede sæsonen 2016 ekstraordinær kvalitet for rødvinsorter over Eden-dalen i Barossa-regionen.

Den ukonventionelle druesammensætning giver en let rund rødvin, med god dybde og masser af røde bær og blommer i både næse og mund. Vinen byder på lidt krydderier fra Tempranillo'en til at afbalancere frugten og lette og bløde tanniner til at runde af med. En let drikkelig vin med god dybde og en god bund af krydderier.

Jeg vil anbefale dig at servere denne vin ved en temperatur mellem 15-16°C. Smid den gerne på dekant en time inden servering, så opnår du den fulde smagsoplevelse. Juhu!
-42%

August Kesseler Lorch 2012 VDP Trocken Rheingau Riesling

70 kr.
120 kr.
Udsolgt
Er du på jagt efter en frisk og dejlig Riesling fra Tysklands stolthed, Rheingau? Så læs endelig med her. August Kesseler er et hus vi selv importerer og det er også blandt vores egne favoritvine her på kontoret.

Vinhuset August Kesseler blev grundlagt i 1924 i Assmannshausen ved Rhinen, beliggende i den vestlige del af Rheingau området i Tyskland. August Kesseler var kun 19 år gammel, da han overtog vinhuset efter sine forældre. Det er på imponerende vis lykkedes ham at gøre den kun 2,5 hektar store virksomhed, der eksporterede vine i tankvogne og containere, til en af de højest ansete vingårde i såvel Rheingau som hele Tyskland.

Vinen her er fra den kølige Lorch vingård. I munden fornemmer du straks aromaer af modne, men spændende, skarpe grønne æbler, citron, stærk sprød frugt og vanddrevne mineraler. Disse aromaer understøttes af en forfriskende og kølig struktur med noter af skifer og sart salt. En dejlig, klar og direkte vin hvor de fleste kan være med.

Jeg vil anbefale dig at servere denne Riesling ved en temperatur på 8-10°C, så opnår du den bedste smagsoplevelse.
-40%

Governo All'Uso Toscana Rosso 2018

85 kr.
140 kr.
Udsolgt
Har du lyst til at lave en af tidens bedste vinkøb fra Italien? Så læs med her. Vi har fået fat i denne lækre rødvin som er produceret efter en klassisk Toscansk metode!

Det familiedrevne Barbanera blev grundlagt i 1938 og ligger på skråningerne af Monte Cetona i Valdichiana-distriktet i det centrale Toscana.

De er specialiserede i fremstilling af Brunello, Vino Nobile og Chianti, men også vin fremstillet ved hjælp af den traditionelle "Governe All Uso Toscano Metode". Herved bruges delvist tørrede druer, som giver en rig vin fuld af kirsebærfrugt à la Amarone, men som er lettere i alkoholprocenten.

Denne meget succesrige Val del Barone er lavet på 70% Sangiovese og 30% Merlot og er blevet tildelt 98/100 point af den italienske vinkritiker Luca Maroni.

Det første du ser er en massiv lilla rød - næsten sort vin med et meget mørkt hjerte. I næsen er den utrolig rig med en tung duft af kirsebær, blomme og italienske urter. I munden er den bred og frodig med smag af søde, røde og sorte kirsebær, krydderier og en lille antydning af mokka. Det er altså en kraftfuld vin som dog alligevel er smidig med en fedtet struktur og dejlig lang finish.

Jeg vil anbefale dig at servere denne rødvin ved en temperatur på 10-13°C. Vinen her bliver kun bedre af at blive dekanteret inden servering, på den måde opnår du også den fulde smagsoplevelse! Nyd den nu eller opbevar den indtil 2023.
-64%

Charlie Zin White Zinfandel 2018

45 kr.
125 kr.
Udsolgt
Er du på lagt efter frisk, lækker og let-drikkelig rosévin? Så læs med her. Vi har været så heldige at få fat på et begrænset parti af denne lækre flaske fra Charlie Zin i Californien!

Den er baseret 100% på Zinfandel-druen (også kendt som Primitivo i Italien). Her kan de virkelig lave god, lækker og halv-sød rosé. Det er nemlig kontrasten mellem de varme lange dage og de kølige nætter, som giver en kompleks luft der reflekteres i vinens frugtagtige modenhed.

Vinen her har en smuk lyserosa farve. I næsen dufter du straks rød frugt såsom jordbær, citrus, sommeragtige blomster og delikate krydderier. Den er utrolig rig i smagen men har samtidig en meget elegant og harmonisk smag. Den er forfriskende med en halv-sød eftersmag.
-64%

Charlie Zin White Zinfandel 2018

45 kr.
125 kr.
Udsolgt
Den er baseret 100% på Zinfandel-druen (også kendt som Primitivo i Italien). Her kan de virkelig lave god, lækker og halv-sød rosé. Det er nemlig kontrasten mellem de varme lange dage og de kølige nætter, som giver en kompleks luft der reflekteres i vinens frugtagtige modenhed.

Vinen her har en smuk lyserosa farve. I næsen dufter du straks rød frugt såsom jordbær, citrus, sommeragtige blomster og delikate krydderier. Den er utrolig rig i smagen men har samtidig en meget elegant og harmonisk smag. Den er forfriskende med en halv-sød eftersmag.
Gratis fragt
-18%

Compagnia Siciliana, Real Academia Nero d`Avola DOC 2017 - Rødvin Fra Italien

85 kr.
103 kr.
Køb nu
Så er der godt nyt fra vores syditalienske venner hos Castello dei Conti. Mestrene i fyldig syditaliensk rødvin er taget et smut over Messinastrædet og har taget en ordentlig stak Nero d’Avola-druer med hjem. Og tak for det, for Castello dei Contis nye sicilianer Real Academia, er endnu et godt kort på hånden til jer, der elsker de fyldige, frugtige og intense syditalienske vine.
Gratis fragt

Bodega El Bos, Tinta de Toro Roble 2018 - Rødvin Fra Spanien

Så er der godt nyt fra vores syditalienske venner hos Castello dei Conti. Mestrene i fyldig syditaliensk rødvin er taget et smut over Messinastrædet og har taget en ordentlig stak Nero d’Avola-druer med hjem. Og tak for det, for Castello dei Contis nye sicilianer Real Academia, er endnu et godt kort på hånden til jer, der elsker de fyldige, frugtige og intense syditalienske vine.El Bos er chefen for det hele - i hvert fald er det den spanske vin I har bestilt mest i år. Og det er egentlig ikke så underligt: det er blød, bamset og rund rødvin, som alligevel har lidt spansk temperament. Olé!
Gratis fragt

La Escapada, Cava Brut - Champagne / mousserende Fra Spanien

Bobler, bobler bobler - det er sommer, du har (forhåbentligt) ferie og der skal noget glasset. Cava Escapada er oplagt ferievin - for hvornår skulle man ellers drikke bobler hver dag? Og med Escapada kan du gøre det, uden at bruge hele feriebudgettet.