Tilmeld dig tilbud fra Vinico

Den nemmeste måde og købe den bedste vin

(Til vanvittigt lave priser)

📞
Indtast et gyldigt mobilnummer
Vil du hellere modtage tilbud på email? Tilmeld med e-mail
Få hurtigere adgang til tilbud fra mobilen. Tilmeld med mobilnummer

Det er gratis og være med

Opsæt gratis på 5 sekunder, og få de mest vanvittige tilbud tilsendt i indbakken eller på sms!

Er du klar? 5 sekunder, og du vil fremover få præsenteret de mest vanvittige priser på flasker, der kan leveres direkte til din dør.

Seneste tilbud fra Vinico

-20%

Di Zeno Red Wine

40 kr.
50 kr.
Køb nu
Vi har tilladt os at sætte prisen helt i bund og losser denne fine rødvin af til kun 28,33 kr. flasken! Du får altså en kasse med 12 flasker rødvin til kun 340 kr! INKLUSIV FRI FRAGT! Det er altså et tilbud, som ALLE kan være med på!

Så hvis du altså enten er på budget, eller bare kunne tænke dig at være sikker på at have lidt rødvin stående i tilfælde af du skulle få brug for det, uden at sprænge bankkontoen vel og mærke, så er det altså nu du ska slå til! Det fås godt nok ikke meget billigere end det her!

Du kan i denne rødvin, der er produceret i Tyskland i Rheinland-Pfalz området, forvente aromaer af mørke og røde frugter, som ribs, der er klassisk for rødvin. Dette balancerer sig også med smagsnoterne, hvor de mørke og røde frugter stadig kan anes, som kombineres med en syrelighed som også er tilstede i eftersmagen. Det er en fin vin prisen, som man skal huske er rigtig, rigtig lav og derfor er rigtig fornuftig til at fungere som eksempelvis bordvin.
-34%

Chaffey Bros Not Your Grandma's Riesling 2017

100 kr.
150 kr.
Udsolgt
Frisk og blomsteragtig sommervin, hvor der er rigelig citrus- og orkidéfrugter med en perfekt afbalanceret syreindhold for linje og længde. Den fungerer perfekt med eller uden mad.

Født og opvokset i Barossa, startede Daniel ved Penfolds kælderdør og til sidst stiftede han selv et vinkonsulentfirma. Chaffey Bros. blev født fra Daniels drøm om at genoplive navnet og innovationen til hans tippoldefar og hans bror - de originale Chaffey-brødre - som grundlagde Mildura i 1887. Sammen med sin svoger Theo Engela danner de nu ny iteration af Chaffey Bros. De elsker at fortælle historier, og hver af deres vinetiketter afslører detaljer om vingården, variation, region eller historie.

En enkelt Springton-vingård plukket på to separate datoer for at fange både naturlig surhed, friskhed og intensitet af smag. De to pakker blev derefter koldfermenteret i en rustfri ståltank for at bevare frugtbarhed og derefter tappes på flasker med kun en minimal tilsætning af svovldioxid.

Blomster-, citron-, lime- og lycheearoma efterfølges af intens æble-, lime- og appelsinblomst på ganen. Vinen har en meget lang gane med den bløde, forfriskende syreindhold, der balancerer frugtens intensitet og giver rygraden for at muliggøre cellering på mellemlang og lang sigt, hvis det ønskes.

Lav en virkelig god handel ved at købe et par kasser af denne lækre Riesling i dag!
-34%

Just a Smidge Rosé

40 kr.
60 kr.
Udsolgt
Er du til festival, fest i haven eller en tur på stranden med vennerne? Så er du havnet det rigtige sted. Her får du en sjov flaske der overrasker på smagen med en let, frugtig og halvtør smag - lige til at tylle ned i litervis og med en alkoholprocent på 11.5%!

Vi har været så heldig at få denne til en kanon god pris, da sommerens festivaller desværre blev aflyst. Men derfor skal i ikke snydes for god festival-vin!

Vores tyske naboer er specialister i denne slags bordvin. Denne vin er også produceret i Tyskland - nærmere bestemt langs Rhinen i det vestlige Tyskland, som er den største og mest kvalitetbevidste region ud af de 13 i Tyskland. Hvem vil ikke have god og billig vin som kan tylles?

Denne lille sag har en lys lakserosa farve med en frisk og frugtig næse af røde bær såsom hindbær og halmbær. På ganen er den sommeragtig og dejlig forfriskende, elegant og en anelse saftig - men ikke så det bliver kvalmende! Den perfekte fest- og bordvin fuldendes ved gode aromaer af blomster, jordbær, vandmelon og et lille strejf af mynte.

Jeg anbefaler at denne flaske serveres ved en temperatur på omkring 9-11°C.
-23%

Bodegas Ego Acuma 2018

100 kr.
129 kr.
Køb nu
Er du på jagt efter en cremet, intens og sødmefuld rødvin som passer perfekt til grillmad? Så læs med her. Vi har været så heldige at få fat i denne brølende flaske fra Bodegas Ego i Jumilla, Spanien!

Vinen her har vundet et hav af guldmedaljer. Den har vundet guld ved International Wine Awards 2018, Gilbert & Gaillard 2018 og Catavinum World Wine & Spirits Competition 2019. Til sidst men ikke mindst har den fået 91 points ved af den gode James Suckling!

I en af Sydøstspaniens mest solrige områder ligger den populære vingård, Bodegas Ego. Her mestrer de at producerer kraftige og friske rødvine - takket være de kølige havbriser som finder sted. Med kun 25 hektar marker (dog rigtig godt beliggende) producerer de altså noget virkelig godt rødvin, hvor du massere af værdi for pengene!

Vinen her er produceret på druerne Petit Verdot, Monastrell og Syrah. De her druer passer godt til lige netop Jumilla, da de kun bliver bedre af solens varme stråler. Resultatet munder ud i en intens, saftig og kraftig rødvin med en dejlig duft af noter såsom solbær og jordbær med et fint strejf af chokolade og vanilje. Selve smagen fremstår halvtør med massere af saft, kraft og modenhed - nærmest cremet. Det her er virkelig kvalitet fra øverste skuffe!

Jeg vil anbefale dig at servere denne vilde rødvin ved en temperatur på 14-16°C. Smid den eventuelt på dekant en time inden servering, så bliver vinen iltet og du opnår den fulde smagsoplevelse.

Det her er et restopkøb som vi desværre kun har et begrænset antal af, det handler derfor om at slå til imens du kan!
-22%

Château Bentejac Bordeaux 2015

75 kr.
95 kr.
Køb nu
Rødvin direkte fra Bordeaux i det sydvestlige Frankrig. En nydelsesvin uden lige, som man kun kan blive begejstret af at drikke. Vinen her er for dig der godt kan lide vin til den tørre side med massere af saft og kraft. Prøv den i dag - det vil du helt sikkert ikke fortryde.

Vinen som er lavet på druerne Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Merlot, er fra Bordeaux og produceret af Union de Producteurs de Lugon, som er en kooperativt union af i alt 140 vinproducenter.

Rødvine fra Bordeaux (Frankrigs største vinområde) har en tendens til at være lavere i alkoholprocenten og have en lidt lettere krop. Her er denne dog en undtagelse, da det er en mere kraftig vin med en alkoholprocent på 13.5%. Klimaet bærer præg af at området ligger forholdvis tæt på kysten hvilket giver et mildt vejr hvor en sæson aldrig er tør.

Vinens farve er en dyb, tæt og rød-agtig granatfarve. Den har en meget udtryksfuld næse, der kombinerer sorte kirsebær, solbær, hindbær og krydderier. Munden er spækket med masserer af frisk frugt som giver lidt sødme til vinen. Til sidst oplever du en elegant finish med dejlige undertoner af både mandel og viol.

Jeg vil anbefale dig at servere denne vin ved en temperatur på 12-18˚C - så opnår du den bedst mulige smagsoplevelse.

Så er du på jagt efter en forholdsvis enkel Bordeaux rødvin, hvor du virkelig får kvalitet for pengene, så skal du prøve at bestille den her vin - det kommer du ikke til at fortryde.
-47%

La Masserietta Primitivo De Manduria 2018

75 kr.
140 kr.
Udsolgt
Fantastisk aroma - stærk tobak, læder, en slags natskygge, nogle bær og en fantastisk sødme i baggrunden. Meget anderledes på paletten - glat og struktureret, afbalanceret, forfriskende. Jeg har søgt længe efter priser på den, og kan ikke finde så mange. Har kun én anden udbyder der har den på til 99kr flasken, så jeg synes vi slår prisen pænt!

Druesorten er 100% Primitivo. Manduria er det bedste område for primitivodruen og derfra kommer de allerbedste primitivo vine. Vinene kommer i en flot sort trækasse der giver vinen et rimelig vildt look.

Her får du Primitivo di Manduria for alle pengene - der er simpelthen tale om en fantastisk vin, hvor jeg har købt kæmpestort ind fra producenten og kan derfor tilbyde denne herlige vin til vores kunder til en rigtig god pris. Vinen er lavet i en super kvalitet. Det er tydeligt at se at de bruger en ordentlig prop og en kæmpe flaske så alle kan se at dette er en god vin!

Med sin afrundede og fulde smag og med en alkoholprocent på 14,5%, som ikke er dominerende, er det nemlig en vin, som passer rigtig godt til de flestes smag. At vinen så samtidig kan bruges til langt de fleste danske retter, eller blot nydes alene eller sammen med dine gæster er jo kun et plus.

Vinmarker er placeret i Puglia i Syditalien i regionen Manduria. Dette område er det meget varmt, med meget lidt regn og god variation i temperaturen mellem nat og dag. Det giver optimale vækstforhold for druerne .Druesorten er 100% Primitivo. Manduria er det klassiske område for primitivodruen og herfra kommer de allerbedste kvaliteter.

Druerne er håndhøstet. Derefter sker fermentering ved en kontrolleret temperatur i rustfri ståltanke, hvorefter vinen opbevares i 6 måneder i vintønder inden tapning på flaske og frigivelse til salg.

Jeg vil virkelig anbefale denne super lækre rødvin!
-37%

Mas Fi Cava Brut

50 kr.
79 kr.
Udsolgt
Er du på jagt efter noget rigtig godt Cava? Så er du i hvert fald havnet på den rigtige side. Her kan du nemlig læse mere om en lille spansk sag, som kan blive din for kun 50 kr. - det kalder vi for et knaldhamrende godt tilbud!

Producenten bag hedder Cava Masachs og de er beliggende mellem middelhavet i syd og Montserrat bjergene i nordvest omtrent 40 kilometer fra Barcelona. Her har Cavas Masachs deres virksomhed med ejendom, kælder og 42 hektar kvalitets vinmarker.

Cavaen her har en pæn strågul farve med grønne toner. Den har en dejlig frisk og tør smag med nogle fine og ikke alt for anmasende bobler. I næsen møder du aromaer af blomster, citrus og masser af modne frugter. Boblerne er meget livlige og byder samtidig på elegance og balance. Fornøjelsen sluttes af med lyse frugter i sin reneste forstand.

Køb et par flasker eller en hel kasse - tro mig - det vil du virkelig ikke fortryde!

Jeg vil anbefale dig at servere denne Cava ved en temperatur på 6-8°C. Det er vigtigt at den serveres forholdvis kold men ikke frysende. Så jeg vil anbefale dig at servere den ved ovenstående temperatur, så opnår du nemlig den fulde smagsoplevelse.
-48%

SalvaTerra Falia Rosso 2018

50 kr.
95 kr.
Udsolgt
Går du og kigger efter en lækker rødvin som du kan bruge som hverdagsvin? Så behøver du ikke lede længere, for vi har nemlig løsningen lige her!

Vinen her produceret af Villa SalvaTerra som er fra 1500-tallet. Her avler de kvalitetsvin på en bæredygtig måde og de sætter altid naturen i fokus under deres vinproduktion. Selve slottet ligger i ca. 500 meter højde og der er en spektakulær panoramaudsigt over dalen (og Verona). Vinstokkene står smuk på terrasser rundt om slottet.

En lille sjov historie om ordet "falia" som står på flaskens etiket er, at det på italiensk faktisk betyder "gnister". Det er også derfor der er fem takker i stjernen på etiketten - hvert "hak/stjerne" symboliserer nemlig en drue: Corvina, Rondinella, Teroldigo, Cabernet Sauvignon og Merlot - fem druer der alle er at finde i denne vin.

For at få alle de forskellige personligheder frem fra de forskellige druer, høstes og vinificeres hver enkelt drue for sig selv. Derefter blandes det hele og Falia Rosso lagrer så på rustfrie ståltanke inden de skal sælges.

Vinen her har en flot og dyb rubinrød farve. I næsen fornemmer du masser af duft af rødefrugter, bær og krydderier. I munden er smagen meget harmonisk med bær, kirsebær og krydderier. Afslutningen på vinen er lang og blød. Alt i alt en ret habil hverdagsvin!

Jeg vil anbefale dig at servere denne rødvin ved en temperatur på ca. 15°C. Sæt den i køleskabet og tag den ud og åben den først 15 minutter inden servering.
-50%

Château La Croix Ferrand Pomerol 2013

150 kr.
300 kr.
Udsolgt
Er du på jagt efter elegant, raffineret og knaldhamrende god rødvin? Så læs med her, for det er lige netop hvad du får med denne flaske.

Det er Château La Croix Ferrandat som står bag denne store vin. De holder til i det sydlige Pomerol hvor de faktisk er naboer med det uhyre populære og topanmeldte Chateau Plince. I det her område laver de altså knaldhamrende god vin.

Den er produceret på druerne Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Malbec og Petit Verdot fra 30 år gamle vinstokke som ligger i det sydlige Pomerol. Vinen er gæret 18 måneder i rustfrie ståltanke og derefter modnet i 3 måneder på franske barriquefade, hvoraf 33% af dem er nye.

Vinen her har en dyb granatrød farve. I næsen fornemmer du en dejlig duft af blommer, solbær, cedertræ, læder og tørret viol. I munden får du en silkeblød og elegant smag af kakao og fadnoter som sammen med de smidige tanniner skaber en flot finish.

Jeg vil anbefale dig at servere denne vin ved en temperatur på mellem 15-18°C. Smid den gerne på dekant 1 time inden servering - så opnår du en endnu bedre smag. Den kan drikkes nu, ellers gemmes i +10 år fra høståret.
-43%

SalvaTerra Falia Bianco 2018

69 kr.
120 kr.
Køb nu
Italiensk hvidvin af høj kvalitet og til en uhyre god pris. Mangler du en god hvidvin til sommerens sidste solstråler, så læs med her!

Vinen her produceret af Villa SalvaTerra som er fra 1500-tallet. Her avler de kvalitetsvin på en bæredygtig måde og de sætter altid naturen i fokus under deres vinproduktion. Selve slottet ligger i ca. 500 meter højde og der er en spektakulær panoramaudsigt over dalen (og Verona). Vinstokkene står smuk på terrasser rundt om slottet.

Vinen her lys og gul farve. I munden dufter du meget friske aromaer af fersken, æble, pære, citrus, litchi og passionsfrugt. I munden smager du lækre stikkelsbær og hyldeblomster. Skal dog siges at det er en lidt tør vin, som dog har en god krop og frisk eftersmag - lige som det skal være!

Jeg vil anbefale dig at servere denne lækre italiener ved en temperatur på mellem 10-12°C. Temperaturen her kan nåes ved at opbevare hvidvinen i køleskabet og tage den ud 15 minutter før servering - så fåes det ikke bedre!

Jeg vil helt klart anbefale dig at købe et par flasker eller en hel kasse af denne - det kommer du i hvertfald ikke til at fortryde.
-35%

Gracioso Sprizz

45 kr.
69 kr.
Køb nu
Du kender den sikkert fra både skiferie og varme sommer aftener på terassen. Her får du en drikkeklar og mixet alternativ til den velkendte Apérol Spritz.

Sidste gang vi havde en Apérol Spitz lignende flaske på shoppen, gik den udsolgt på bare få timer. I håb om at den danske sommer og sol vender retur, har vi bestilt et læs hjem af denne her - en forfriskende og færdigblandet Sprizz fra Tyske Gracioso!

Vinen her har lækre noter af søde, mellemstore og sure klementiner, appelsin, fersken og urter. Den er frisk med en let bitterhed - den er mindre bitter end den klassiske Spritz. Så har du endnu ikke prøvet en blanding som denne eller synes du at den er for bitter, så prøv denne!

Jeg anbefaler at denne flaske serveres ved en afkølet temperatur omkring 6-10°C. Vil du gerne imponere dine gæster, så smid isteringer og lidt frisk appelsinskræl i glasset.
-50%

Central Monte Merlot Rosé 2018

50 kr.
100 kr.
Køb nu
Aromatik og sensualitet er nøgleordene i denne friske sommersag fra Central Monte. Det er en let-drikkelig rosévin som er perfekt til terrassen, haven eller poolen - hvad skal man mere bede om?

Vinen er produceret af Central Monte som holder til i Valle Central som ligger i den centrale del af Chile (på linje med Argentinas bedste vinområde, Mendoza). Fra lige netop dette område i Chile er alle vinene pålidelige uanset årgangen - det kan vi godt lide.

Vinen her har en pink lakse-agtig farve. I næsen bærer den præg af blomsteragtige noter blandet med kirsebær, hindbær og jordbær. I munden er den frisk og livlig med en balanceret syre. Vinen er meget lige til og appelerer til de fleste.

Jeg vil anbefale dig at servere denne vin ved en temperatur på mellem 10-12°C - så opnår du klart den bedste smagsoplevelse. Skal du nyde den ude i den danske sommersol, så gør eventuelt brug af en vinkøler, så vinen ikke mister temperatur.
-25%

Emilio Moro Ribera del Duero 2017

165 kr.
220 kr.
Køb nu
Bodegas Emilio Moros historie går tilbage tre generationer. Bedstefar blev født i 1891 og Emilio Moro i 1932, begge blev født i vinavlernes omgivelser omgivet af vinmarker og voksede op med druer og lækker vin i deres landsby Pesquera de Duero i provinsen Valladolid.

For at få en god vin er det nødvendigt at opretholde en god balance mellem alkohol, surhed og struktur. På samme måde, er det ligeledes det samme at have en stor vingård, mener de to. De mener at det er nødvendigt at etablere en afbalanceret trekant dannet af tre grundlæggende søjler: Tradition, Innovation & Socialt Ansvar.

Det vigtigste aktiv i deres vingård er deres vinmarker, podet med Tempranillo's reneste klon, også kaldet Tinto Fino. Denne variant producerer små druer og løse klaser, der er nødvendige for at producere robuste vine.

Netop denne lækre sag stammer fra et udvalg af vinmarker som har aldre fra 15 og 25 år. Den er lavet på fad af 50% fransk og 50% amerikansk egetræ i 12 måneder før aftapning. Tempranillo klonerne er gamle og rene, som nævnt før kender i det som Tinto Fino.

Den har en voldsom intensitet på ganen, med et lag af koncentreret brombær, ristede urter, røg og vanille. Fyldig og lang længde giver de bemærkelsesværdigt integrerede og modne tanniner en fast struktur.

Jeg vil anbefale dig at servere denne rødvin ved en temperatur på mellem 12-16°C. Nyd den nu hvis du kan lide moderne fortolkninger af Tempranillo, eller lad den ligge over de følgende 6-8 år for at blødgøre frugt og krydderier.
-40%

McWilliams Markview Chardonnay N.V.

60 kr.
100 kr.
Køb nu
McWilliams familienavn står for en lang historie af ekspertise i vinfremstilling, en tradition som strækker sig tilbage til de tidligste dage af den australske vinindustri. McWilliams Markview-serien tegner ud fra mere end 130 års vinfremstillingsoplevelse. Denne rige historie er udtryk for elegante og levende vine med god frugtsmag.

Vinen her har en lys stråfarve med gule antydninger. I næsen fornemmer du dejlige aromaer af moden stenfrugt, fersken, nektarin og ananas med antydninger af nødder og eg. I munden møder du en frisk smag af massere af frugt som dog er balanceret med en cremet konsistens samt en blød og kort afslutning.

Jeg vil anbefale dig at servere denne vin ved en temperatur på 10-12°C. Hvis du nyder den udenfor, så gør eventuelt brug af en vinkøler, så mister den ikke duft eller smag.
-34%

Chaffey Bros Not Your Grandma's Riesling 2017

100 kr.
150 kr.
Udsolgt
Til moderne spisning kræves der en pulserende rød blanding i "joven-stil". Not Your Grandma's RED er en fornuftig blanding af Grenache (42%), Tempranillo (31%), Shiraz (19%) og Mataro (8%) som er plukket tidligt for at bevare så meget friskhed som muligt fra de gamle vinstokke - der kommer en kodyl smagsdybde på!

I 2016 var der en tør og kold start på vækstsæsonen, men heldigvis ødelagde det ikke vinmarkerne i Eden Valley. December og begyndelsen af Januar var varm med noget regn. I alt leverede sæsonen 2016 ekstraordinær kvalitet for rødvinsorter over Eden-dalen i Barossa-regionen.

Den ukonventionelle druesammensætning giver en let rund rødvin, med god dybde og masser af røde bær og blommer i både næse og mund. Vinen byder på lidt krydderier fra Tempranillo'en til at afbalancere frugten og lette og bløde tanniner til at runde af med. En let drikkelig vin med god dybde og en god bund af krydderier.

Jeg vil anbefale dig at servere denne vin ved en temperatur mellem 15-16°C. Smid den gerne på dekant en time inden servering, så opnår du den fulde smagsoplevelse. Juhu!
-42%

August Kesseler Lorch 2012 VDP Trocken Rheingau Riesling

70 kr.
120 kr.
Køb nu
Er du på jagt efter en frisk og dejlig Riesling fra Tysklands stolthed, Rheingau? Så læs endelig med her. August Kesseler er et hus vi selv importerer og det er også blandt vores egne favoritvine her på kontoret.

Vinhuset August Kesseler blev grundlagt i 1924 i Assmannshausen ved Rhinen, beliggende i den vestlige del af Rheingau området i Tyskland. August Kesseler var kun 19 år gammel, da han overtog vinhuset efter sine forældre. Det er på imponerende vis lykkedes ham at gøre den kun 2,5 hektar store virksomhed, der eksporterede vine i tankvogne og containere, til en af de højest ansete vingårde i såvel Rheingau som hele Tyskland.

Vinen her er fra den kølige Lorch vingård. I munden fornemmer du straks aromaer af modne, men spændende, skarpe grønne æbler, citron, stærk sprød frugt og vanddrevne mineraler. Disse aromaer understøttes af en forfriskende og kølig struktur med noter af skifer og sart salt. En dejlig, klar og direkte vin hvor de fleste kan være med.

Jeg vil anbefale dig at servere denne Riesling ved en temperatur på 8-10°C, så opnår du den bedste smagsoplevelse.
-40%

Governo All'Uso Toscana Rosso 2018

85 kr.
140 kr.
Køb nu
Har du lyst til at lave en af tidens bedste vinkøb fra Italien? Så læs med her. Vi har fået fat i denne lækre rødvin som er produceret efter en klassisk Toscansk metode!

Det familiedrevne Barbanera blev grundlagt i 1938 og ligger på skråningerne af Monte Cetona i Valdichiana-distriktet i det centrale Toscana.

De er specialiserede i fremstilling af Brunello, Vino Nobile og Chianti, men også vin fremstillet ved hjælp af den traditionelle "Governe All Uso Toscano Metode". Herved bruges delvist tørrede druer, som giver en rig vin fuld af kirsebærfrugt à la Amarone, men som er lettere i alkoholprocenten.

Denne meget succesrige Val del Barone er lavet på 70% Sangiovese og 30% Merlot og er blevet tildelt 98/100 point af den italienske vinkritiker Luca Maroni.

Det første du ser er en massiv lilla rød - næsten sort vin med et meget mørkt hjerte. I næsen er den utrolig rig med en tung duft af kirsebær, blomme og italienske urter. I munden er den bred og frodig med smag af søde, røde og sorte kirsebær, krydderier og en lille antydning af mokka. Det er altså en kraftfuld vin som dog alligevel er smidig med en fedtet struktur og dejlig lang finish.

Jeg vil anbefale dig at servere denne rødvin ved en temperatur på 10-13°C. Vinen her bliver kun bedre af at blive dekanteret inden servering, på den måde opnår du også den fulde smagsoplevelse! Nyd den nu eller opbevar den indtil 2023.
-64%

Charlie Zin White Zinfandel 2018

45 kr.
125 kr.
Udsolgt
Er du på lagt efter frisk, lækker og let-drikkelig rosévin? Så læs med her. Vi har været så heldige at få fat på et begrænset parti af denne lækre flaske fra Charlie Zin i Californien!

Den er baseret 100% på Zinfandel-druen (også kendt som Primitivo i Italien). Her kan de virkelig lave god, lækker og halv-sød rosé. Det er nemlig kontrasten mellem de varme lange dage og de kølige nætter, som giver en kompleks luft der reflekteres i vinens frugtagtige modenhed.

Vinen her har en smuk lyserosa farve. I næsen dufter du straks rød frugt såsom jordbær, citrus, sommeragtige blomster og delikate krydderier. Den er utrolig rig i smagen men har samtidig en meget elegant og harmonisk smag. Den er forfriskende med en halv-sød eftersmag.
-64%

Charlie Zin White Zinfandel 2018

45 kr.
125 kr.
Udsolgt
Den er baseret 100% på Zinfandel-druen (også kendt som Primitivo i Italien). Her kan de virkelig lave god, lækker og halv-sød rosé. Det er nemlig kontrasten mellem de varme lange dage og de kølige nætter, som giver en kompleks luft der reflekteres i vinens frugtagtige modenhed.

Vinen her har en smuk lyserosa farve. I næsen dufter du straks rød frugt såsom jordbær, citrus, sommeragtige blomster og delikate krydderier. Den er utrolig rig i smagen men har samtidig en meget elegant og harmonisk smag. Den er forfriskende med en halv-sød eftersmag.
Gratis fragt
-33%

Compagnia Sicilaina Real Academia Nero D`avola Doc 2017

83 kr.
123 kr.
Køb nu
Så er der godt nyt fra vores syditalienske venner hos Castello dei Conti. Mestrene i fyldig syditaliensk rødvin er taget et smut over Messinastrædet og har taget en ordentlig stak Nero d’Avola-druer med hjem. Og tak for det, for Castello dei Contis nye sicilianer Real Academia, er endnu et godt kort på hånden til jer, der elsker de fyldige, frugtige og intense syditalienske vine.
Gratis fragt
-30%

Bodega El Bos Tinta De Toro Roble 2018

65 kr.
92 kr.
Køb nu
Så er der godt nyt fra vores syditalienske venner hos Castello dei Conti. Mestrene i fyldig syditaliensk rødvin er taget et smut over Messinastrædet og har taget en ordentlig stak Nero d’Avola-druer med hjem. Og tak for det, for Castello dei Contis nye sicilianer Real Academia, er endnu et godt kort på hånden til jer, der elsker de fyldige, frugtige og intense syditalienske vine.El Bos er chefen for det hele - i hvert fald er det den spanske vin I har bestilt mest i år. Og det er egentlig ikke så underligt: det er blød, bamset og rund rødvin, som alligevel har lidt spansk temperament. Olé!
Gratis fragt
-30%

La Escapada Cava Brut

61 kr.
87 kr.
Køb nu
Bobler, bobler bobler - det er sommer, du har (forhåbentligt) ferie og der skal noget glasset. Cava Escapada er oplagt ferievin - for hvornår skulle man ellers drikke bobler hver dag? Og med Escapada kan du gøre det, uden at bruge hele feriebudgettet.